Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jasmina prehovorila o Rytmusových útokoch na Daru
Zdielať na

Jasmina prehovorila o Rytmusových útokoch na Daru

Archívna reportáž

Čím dlhšie sú od seba, tým viac sa snaží raper speváčku zo svojho života vytesniť. Najskôr vymazané spoločné fotografie, a neskôr aj skladba oslavujúca lásku, ktorú zložil Rytmus Dare a venoval jej ju na narodeniny. Ako to celé vníma raperova aktuálna priateľka Jasmina Alagič?

Kauza sa podľa slov mladej moderátorky vyhrotila viac, než bolo potrebné. "Mala som momenty, kedy mi to celé prišlo ľúto. Mám pocit, že sme to všetci cítili inak, než to prezentovali médiá. Bola nastavená vojna, ktorá u nás nikdy neexistovala. Mrzelo ma to. Riešila som v sebe, či niekomu nebolo ublížené," zverila sa portálu Super.cz Jasmina Alagič.

​Za dverami bytu tieto veci riešila s Rytmusom, a podľa jej slov to raper vôbec nemyslel zle

"Je pre mňa ťažké sa k tomu vyjadrovať. Príde mi zbytočné, aby som práve ja niečo hovorila. Príde mi silné hovoriť aj to, že to bol pre Daru masaker. Nikto netušíme, aké boli čie emócie. Iba dúfam, že je všetko v poriadku a nikomu nebolo ublížené," dodala.

​Už v minulosti priznala, že medzi ňou a Darou rivalita nie je a keď sa stretnú, prehodia pár milých slov. 

Pár sa rozišiel podľa najnovších správ už začiatkom tohto roka. Stalo sa tak na Bali, kde boli obaja pozvaní na svadbu ich blízkych priateľov.

Súvisiace články

Najčítanejšie