Oblačno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Bruno Ciberej sa na chvíľu stal rosničkou
Zdielať na

Bruno Ciberej sa na chvíľu stal rosničkou

Tomuto sa povie improvizácia v priamom prenose! Moderátor Ranných novín Bruno Ciberej sa na chvíľu stal počasiarom, zaskočil tak za hydrológa a meteorológa Najlepšieho počasia Michala Hazlingera.

Občas má človek problém ráno vstať. Stalo sa to aj Michalovi Hazlingerovi v piatkovom vysielaní Ranných Novín. Moderátor Bruno Ciberej neváhal a okamžite svojho kolegu zastúpil. "Štvrtá stolička je prázdna, Michala pozdravujeme v rannom strese, ktorý sa prebudil trošku neskôr. My si ťa počkáme, milý Miško," začala na úvod Bibiana Ondrejková.

"My si môžeme teraz vymyslieť, aké bude počasie a povedať, že bude krásny slnečný deň," uviedla Bibiana Ondrejková. "Ja si myslím, že bude. Tým, že začíname vysielať takto v trojici, tak nám to nemá kto pokaziť," doplnil ju Bruno Ciberej.

Bruno sa potom postavil k plazme, ktorú využívajú moderátori počasia, a divákom Ranných Novín povedal, aké bude dnes počasie.

Nezabudol ani na tlakové výše a níže, povedal aj to, ako bude v horách. A nezabudol ani aktuálne teploty na celom území Slovenska. Moderátorky Bibiana Ondrejková a Erika Kresťanková mu po tomto výkone dokonca zatlieskali a nešetrili chválou.

Erika Kresťanková, ktorá v Ranných Novinách sprevádza svetu šoubiznisu, ho dokonca aj nakrútila a tak vám ponúkame zábery priamo zo štúdia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie