Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ako najlepšie priateľky. Meghan roztopila ľadovú kráľovnú
Zdielať na

Ako najlepšie priateľky. Meghan roztopila ľadovú kráľovnú

Archívna reportáž

Vojvodkyňa zo Sussexu prvýkrát strávila celý deň s kráľovnou Alžbetou II. osamote. Aj napriek tomu, že to bola neľahká úloha, Meghan zabodovala a inokedy chladnú kráľovnú dokonca niekoľkokrát rozosmiala.

Obe dámy spolu cez noc cestovali z Londýna do Runcornu oficiálnym vlakom kráľovskej rodiny. Keď z neho vystúpili, boli obe dokonalo upravené. Novej vojvodkyni sa hneď na začiatku stal trapas.

Keď mala s kráľovnou Alžbetou II. nasadnúť do auta, nastali zmätky. Podľa protokolu mala ísť práve ako prvá panovníčka. Meghan si ale z gest prítomných pánov vyložila, že prvá by mala ísť ona.

Vrhla sa dovnútra, ale potom sa zastavila. Chvíľu s kráľovnou stáli obe pri dverách a potom sa brunetka opýtala, čomu dáva kráľovná prednosť. Tá jej ponúkla, aby nastúpila ako prvá.

​Prešľap bol zažehnaný, naopak zdalo sa, že si dámy fantasticky rozumejú. 

Najskôr dorazili do Chesteru, kde sa prechádzali a rozprávali sa s ľuďmi. Meghan prezradila, aký je Harry manžel.

Počas pobytu vonku mala ale bývalá herečka problémy s dlhými vlasmi, ktoré si nezvládala vo veternom počasí dostatočne ustrážiť.

​Alžbeta II. sa aj na svadbe Harryho a Meghan tvárila pomerne kyslo. S manželkou svojho milovaného vnuka si ale na prvom oficiálnom stretnutí mimoriadne rozumela. 

Pozrite si archívnu reportáž z kráľovskej svadby Harryho a Meghan:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie