Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ken môže prísť o miliardy, rodina mu hrozí vydedením
Zdielať na

Ken môže prísť o miliardy, rodina mu hrozí vydedením

Brazílčan Rodrigo Alves (34) má za sebou desiatky plastických operácií. Začiatkom mája sa objavil v Prahe, kde podstúpil ďalší zákrok. Jeho rodina sa s jeho životným štýlom nestotožňuje. Otec ho chce vydediť.

Ken sa narodil v Brazílii, kde sa jeho rodina odsťahovala v 40. rokoch z Veľkej Británie. Práve v Londýne dnes Rodrigo žije. 

Jeho otcom je miliardár, ktorý podniká vo viacerých oboroch, vlastní supermarkety, nákupné centrá a ďalšie nehnuteľnosti.

​Nedávno sa na internete objavili fotky z párty, kde je prezlečený za ženu. Hoci rodina za Rodrigom stojí, otec zareagoval výrazným nesúhlasom a pohrozil, že ak sa bude naďalej prezliekať za ženu, vydedí ho. 

Sám povedal, že by si rád zmenil pohlavie. Označuje sa za premenlivú bytosť a rád so ženským oblečením experimentuje. 

"Keď som bol malý, starý otec mi kupoval Barbie, s ktorými som sa hrával. Rád som si obliekal aj babičkine veci. Ľudia by nemali byť nútení určiť si jedno konkrétne pohlavie," povedal britským médiám.

Alves je profesionálnou celebritou. Má vlastný program v televízii, ktorý sa vysiela vo viac ako 20 krajinách sveta. Na plastiky minul viac ako 500 tisíc libier a plánuje ďalšie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie