Jasno
18°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Harryho bývalá pôsobila na svadbe zúfalo
Zdielať na

Harryho bývalá pôsobila na svadbe zúfalo

Archívna reportáž

Blondínka Chelsy Davy randila s princom Harrym dlhých sedem rokov. Keď sa v roku 2011 rozišli, zbalila si kufre a vrátila sa do rodnej Afriky. V sobotu však nechýbala na zozname svadobných hostí.

"Hotová kôpka nešťastia. Keď prišla, všetci v Kaplnke sa rozprávali, smiali sa. Ona sa len usadila do lavice a hľadela do neznáma. Hrýzla si do pery. To isté urobila aj na konci obradu. Táto časť bola skutočná telenovela," uviedla expertka na reč tela Harryho bývalky Chelsy Davy.

Harryho stretla prvý raz v roku 2004, keď začala navštevovať strednú dievčenskú školu v anglickom Cheltenhame. Sympatické dievča z buše princa očarilo natoľko, že jej spoločnosť vyhľadal aj počas ročného obdobia, ktoré strávil v Kapskom Meste.

​Keď sa Chelsy neskôr vrátila do Británie študovať právo, ich vzťah už bol oficiálny. 

​Kameňom úrazu bol pre Afričanku obrovský tlak verejnosti. "Vyfotia vás vtedy, keď sa raz vyberiete von. Ale nefotografujú, keď idete každé ráno do práce. Odfotia vás zrovna vtedy, keď o štvrtej ráno odchádzate z nočného baru," posťažovala sa.

Po siedmich rokoch sa pár rozišiel. Zostali však v kontakte a priateľskom vzťahu. Aj napriek tomu, že Davy robila v Londýne advokátku, vrátila sa do rodného Zimbabwe. 

Pozrite si reportáž z kráľovskej svadby:

Súvisiace články

Najčítanejšie