Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Meghan Markle pôjde k oltáru SAMA
Zdielať na

Meghan Markle pôjde k oltáru SAMA

Meghan Markle si v sobotu zoberie princa Harryho za manžela. Dlho sa špekulovalo, kto ju povedie o oltáru. Vzhľadom na to, že sa jej otec svadby nezúčastní, v hre bola matka, ale dokonca aj princ Charles.

Budúcu členku kráľovskej rodiny Meghan Markle, ktorá sa v sobotu vydá za princa Harryho, mal najskôr k oltáru priviesť otec. Ten sa ale pre pretrvávajúce problémy so zdravím rozhodol nepriletieť na svadbu dcéry.

"Slečna Markle poprosila jeho veličenstvo Princa z Walesu, aby ju odprevadil k oltáru v kaplnke Sv. Juraja v jej svadobný deň. Princ Charles je poctený, že takýmto spôsobom môže privítať Meghan Markle v kráľovskej rodine," uviedol Kensingtonský palác na Twitteri.

Ako uviedol magazín People, Meghan sa napokon rozhodla, že k oltáru príde sama.

​Skloňovala sa aj matka, ktorá mala byť v deň svadby po boku svojej dcéry.

Meghanina rodina spôsobila v Británii, a nielen v tej, poriadny rozruch. Práve jej otec sa postaral o "senzáciu", keď pred pár dňami prekonal infarkt. Ukázalo sa však aj to, že nechce svoju dcéru zahanbiť, a preto do Londýna nevycestuje. 

Aj jej nevlastní súrodenci, brat Thomas a sestra Samantha, sa vyznamenali. Thomas Markle Jr. písal Harrymu list, že robí so svadbou s Meghan obrovskú chybu, naopak sestra tvrdila, že sa Meghan prestala starať o vážne chorého otca a že myslí len na seba.

Vo štvrtok mala dokonca autonehodu, keď jej auto sledoval paparazzi. Skončila v nemocnici so zlomeninami. Je teda jasné, že súrodenci na svadbe nebudú.

​Pozrite sa, ako princ Harry požiadal o ruku Meghan Markle:

https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/997401434504290304

https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/997401434504290304

https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/99740143450429

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie