Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Najväčšie škandály princa Harryho
Zdielať na

Najväčšie škandály princa Harryho

Archívna reportáž

Princ Harry (33) sa už túto sobotu ožení s Meghan Markle (36). Žiadnu veľkú rozlúčku so slobodou mladší brat princa Williama ale nemal. Svoje búrlivé obdobie má za sebou. Nevyhli sa mu ale poriadne veľké škandály.

V roku 2005 sa v britských denníkoch objavila fotka z maškarného večierku, na ktorom mal princ Harry vskutku zaujímavý kostým nacistického poľného maršála Erwina Rommela

Uniformu doplnil hákovým krížom na pravej ruke. 

Stal sa z toho medzinárodný diplomatický škandál. "Je mi to ľúto. Nechcel som nikoho uraziť ani uviesť do rozpakov. Bol to veľmi zle zvolený kostým, ospravedlňujem sa," povedal vtedy.

​Harry sa vyfarbil aj o rok neskôr, keď sa pustil do smrteľne nebezpečnej hry. Na párty s kamarátmi šňupal vodku nosom. Táto "zábava" ho mohla zabiť.

Mnohým predstaviteľom armády, v ktorej vtedy pôsobil, to nebolo po vôli, a rovnako aj jeho babičke, kráľovnej Alžbete II.

Princ bol známym milovníkom divokých večierkov. Na jednom sa vypotácal z nočného klubu, dostal sa do bitky s jedným z fotografov. Rovnako sa mu podarilo spadnúť kvôli opitosti do bazéna. 

Najznámejším škandálom bol nepochybne ten z roku 2012. V Las Vegas sa Harry odviazal tak, že sa povyzliekal a skončil v objatí s neznámou blondínkou.

Na to sa ozvala aj ďalšia blondínka. Američanka Carrie Reichert o údajnej noci s princom dokonca vydala knihu. "Vyzliekol ma do bikín. Bozkávali sme sa 20 minút a potom...," záver si zrejme každý domyslí.

V roku 2013 skončil Harry v armáde. Jeden gay bar v Londýne ho zvolil za maskota a použil jeho podobizeň do reklamy. Polonahý Harry lákal homosexálov za zábavou.

Harry sa už túto sobotu zosobáši s Meghan Markle. Pozrite si, akú trasu absolvujú novomanželia vo Windsore:

Súvisiace články

Najčítanejšie