Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
George a Charlotte zohrajú na svadbe dôležitú úlohu
Zdielať na

George a Charlotte zohrajú na svadbe dôležitú úlohu

Archívna reportáž

Už túto sobotu si princ Harry vezme bývalú herečku Meghan Markle. Deti princa Williama a vojvodkyne Kate budú mať na svadbe dôležitú úlohu.

Začiatkom mesiaca oslávila Charlotte tretie narodeniny a už túto sobotu sa bude musieť spoločne so svojím bratom Georgom zhostiť mimoriadne dôležitej úlohy. 

Zatiaľ jediná dcéra princa Williama a vojvodkyne Kate bude na svadbe svojho strýka Harryho družičkou, píše Metro. George bude naopak družbom. 

​​Nateraz nie je jasné, čo budú mať obe deti na sebe, ale s istotou možno povedať, že sa oblečenie okamžite po svadbe vypredá ako tomu býva, odkedy sa kráľovské deti narodili. 

​​Okrem nevesty Meghan Markle budú oči sústredené aj na vojvodkyňu Kate, ktorá sa koncom apríla stala trojnásobnou matkou.

Už túto sobotu si Harry vezme Meghan Markle. Kensingtonský palác postupne zverejňuje podrobnosti o svadbe roka.

Prominentný zoznam

Ďalšími družičkami na svadbe bude trojročná Florence van Cutsem, dcéra Alice van Custem a Nicholasa van Custem. Sú to dobrí priatelia princa Harryho. Ďalej ňou bude šesťročná Remi Litt, dcéra Benity a Darenna Litt, ktorí sú naopak dlhoročnými priateľmi Meghan. 

Aj štvorročná Ivy Mulroney a dvojročná Zalie Warren sa na svadbe predvedú ako družičky. Obe dievčatká sú deťmi rodičov, s ktorými sa Harry dlhé roky priatelí.

Družbami budú tiež deti od Mulroneyovcov, a to sedemročné dvojičky Brian a John. Okrem nich sa na svadbe predvedie aj šesťročný Jasper Dyer, syn Amandy a Marka Dyerovcov. Práve Mark je Harryho druhým otcom. Zlé jazyky dokonca roky tvrdia, že práve on je biologickým otcom princa a to práve pre výrazné ryšavé vlasy.

Pred časom zverejnil informáciu, že práve princ William pôjde svojmu mladšiemu bratovi za svedka. Keď sa ženil s Kate on, bol to práve Harry, kto bratovi svedčil. Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie