Skoro jasno
15°
Bratislava
Ďalšie tajomstvo z pripravovanej svadby Harryho a Meghan
Zdielať na

Ďalšie tajomstvo z pripravovanej svadby Harryho a Meghan

Archívna reportáž

O mesiac si princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle povedia vo Windsore áno. Postupne tak kráľovský palác zverejňuje informácie z pripravovanej veľkolepej svadby.

Alexi Lubomirski. To je meno fotografa, ktorý dostal tú česť zvečniť novomanželov. Postaral sa aj o zásnubné fotografie páru

"Som nadšený a poctený, že môžem byť súčasťou historického momentu. Mám radosť, že po zásnubných fotografiách budem môcť byť pri ďalšej kapitole tohto nádherného príbehu lásky," uviedol fotograf, ktorý spolupracoval s hviezdami ako Beyoncé, Charlize Theron, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Natalie Portman, Jennifer Aniston či s Juliou Roberts.

Mal na starosti aj zásnubné portréty Williama a Kate.

Už 19. mája zažije Británia jeden z najvýznamnejších dní tohto roka. Harry si vezme svoju priateľku Meghan v Kaplnke svätého Juraja vo Windsore:

​Lubomirski sa narodil vo Veľkej Británii. Pochádza z poľskej rodiny, ktorá získala dedičný titul kniežaťa Svätej rímskej ríše v 17. storočí. Roky žil v Botswane. Práve tam Harry absolvoval prvú dovolenku so svojou vyvolenou, vtedy ešte herečkou Meghan Markle.

Súvisiace články

Najčítanejšie