Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Otec klanu Kardashian šokuje nechutnou fotkou nosa
Zdielať na

Otec klanu Kardashian šokuje nechutnou fotkou nosa

Bruce Jenner (68) splodil šesť detí. Po šesťdesiatke ale zatúžil po poriadnej zmene. Stala sa z neho žena. Už osem rokov žije ako Caitlyn.

Z Brucea sa stala jedna z najslávnejších gender celebrít. Po tom, čo po šesťdesiatke zatúžil po identite ženy, je pravidelne v hľadáčiku médií a paparazzov.

V roku 1976 na olympiáde v kanadskom Montreale vybojoval zlato ako desaťbojár. Je teda viac ako jasné, že nedostatkom testosterónu netrpel. 

Jeho život sa však otočil o 180 stupňov, keď začal pociťovať, že je viac ženou ako mužom. 

Už osem rokov sa volá Caitlyn. Podstúpila množstvo plastických operácií. 

"Z môjho nosa bola odstránená časť, ktorá bola poškodená slnečnými lúčmi. Vždy používajte ochranné krémy," napísala. Momentálne žije v slnečnom Malibu a tak nečudo, že sa teraz pasuje s týmito problémami.

https://www.instagram.com/p/Bgje5opHf6t/?taken-by=caitlynjenner

V roku 2012 jej odstránili z tváre postihnuté tkanivo, pretože jej diagnostikovali rakovinu. Lekári jej odporúčali, aby to so slnkom nepreháňala, ale zdá sa, že Jennerka sa chcela za každých okolností páčiť. A čo je krajšie než krásna opálená pokožka.

Caitlyn Jenner je otcom dvoch najmladších sestier z Kardashianovského klanu, dvadsaťdvaročnej Jenner. Tá sa nedávno stala matkou dievčatka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie