Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Svadba Harryho a Meghan sa blíži. TOTO všetko musia stihnúť
Zdielať na

Svadba Harryho a Meghan sa blíži. TOTO všetko musia stihnúť

Archívna reportáž

Už 19. mája sa uskutoční veľkolepá svadba princa Harryho a Meghan Markle. O podrobnostiach sa príliš nehovorí, avšak na verejnosť sa dostalo niekoľko informácií.

Jednou z hlavných otázok je, kam sa dvojica vydá na svadobnú cestu. V hre je údajne Afrika, ktorá sa stala pre pár osudovým miestom.

Veľké šance má ostrov Nevis v Karibiku či Taliansko, ktoré Meghan nadovšetko miluje.

Šaty 

Ďalšou otázkou, ktorú verejnosť rieši, sú svadobné šaty. Skloňuje sa Sarah Burton, ktorá navrhla šaty pre vojvodkyňu Kate či meno slávnej návrhárky Very Wang.

Občianstvo

Podľa zákona bude musieť mať Meghan víza, ktorá má stále americké občianstvo. Zariadenie trvá tri mesiace.

​Víza dostane Meghan pravdepodobne na počkanie. Ich vybavenie stojí približne 1500 eur. Bude však len na nej, či sa bude chcieť stať občiankou Veľkej Británie, alebo si ponechá kanadské občianstvo.

Pozvánky

Hoci je Harry rovnako ako William následníkom britského trónu, jeho svadba nebude až takou veľkolepou. Zatiaľ čo jeho starší brat mal na svadbe 2000 hostí, Harry ich bude mať o 800 menej. 

​Svadobná reč

Tú si Meghan Markle napíše sama, čo je vo svete kráľovských tradícií vskutku nevídané. Svoj prejav odrecituje na recepcii po oficiálnom obrade.

Zžiť sa s pravidlami

Meghan je už raz rozvedená, je o tri roky staršia ako princ a navyše počas svojej hereckej kariéry nakrútila nejednu šteklivú scénu.

Herectvo však zavesila na klinec a zrušila si všetky účty na sociálnych sieťach.

Krst má za sebou

Markle sa musela nechať pokrstiť a nevyhla sa ani birmovaniu. Stalo sa tak počas súkromného obradu, ktorý trval 45 minút. 

Najčítanejšie