Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Na Harryho svadbe vystúpia legendárne Spajsky
Zdielať na

Na Harryho svadbe vystúpia legendárne Spajsky

Do kráľovskej svadby princa Harryho (33) a Meghan Markle (36) zostáva ešte dva a pol mesiaca. Špekuluje sa, aké šaty si vyberie nevesta a celý svet netrpezlivo čaká, kto dostane pozvánku. Mel B (42) zo skupiny Spice Girls prezradila, že ona a jej kolegyne na prominentnej akcii chýbať rozhodne nebudú.

Mel B sa preriekla v televíznom programe The Real. Moderátorky sa pýtali, či pozná niekoho, kto na prominentnej svadbe bude. Speváčka placho prikývla, no napokon priznala, že pozvánku dostali aj jej kolegyne. 

"Neviem, či som to mala povedať," prezradila.

Vzápätí naznačila, že skupina bude na svadbe aj spievať. "Už by som mala ísť, lebo ma vyhodia," dodala so smiechom Mel B.

​Nie je veľkým prekvapením, že kapela bude na kráľovskej svadbe. Nevesta bola v 90. rokoch ich obrovskou fanúšičkou. Ženích ako malý chlapec v roku 1997 navštívil ich koncert spoločne s otcom, princom Charlesom, neskôr sa s dievčatami stretol aj v zákulisí.

​Mel B, Mel C, Emma Button, Geri Horner a Victoria Beckham minulý mesiac oznámili, že sa Spajsky dali znovu dohromady. Čaká ich rad projektov a kompilácia tých najväčších hitov. Mali by tiež uvádzať talentovú šou a usporiadať niekoľko menších vystúpení.

Vypočujte si jeden z najväčších HITOV legendárnej dievčenskej skupiny:

Nie je jasné, kto ďalší sa na svadbe zúčastní. Spevák Elton John, ktorý bol blízkym priateľom zosnulej princeznej Diany, pozvánku ešte nedostal. Nechýbal však na svadbe princa Williama a vojvodkyne Kate. 

V čase konania svadby zrušil svoje dva koncerty v Las Vegas.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie