Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Aniston sa rozvádza, Pitt je bez ženy. Náhoda?!
Zdielať na

Aniston sa rozvádza, Pitt je bez ženy. Náhoda?!

Archívna reportáž

Herečke Jennifer Aniston to opäť v láske nevyšlo. Druhýkrát za svoj život sa bude rozvádzať. Mnohých zaujíma dôvod rozpadu vzťahu s Justinom Therouxom, ale určite viac to, či sa dá dokopy s Bradom Pittom, za ktorého bola kedysi vydatá.

Internet zaplavili správy o rozpadnutom manželstve Jennifer Aniston a Justina Therouxa. Obaja oficiálne potvrdili, že idú od seba. Naďalej však zostávajú dobrými priateľmi. 

Dvojica randila od roku 2011. V roku 2015 svoj vzťah herci spečatili supertajnou svadbou, ktorá prebehla v ich dome. 

Dom sa rozhodla Aniston predať a nie je to prvýkrát, čo predáva nehnuteľnosť, ktorú pracne zrekonštruovala. 

Dva a pol roka spolu vydržali vo zväzku. Dobrovoľne vyšli s touto informáciou, aby nedali možnosť bulváru špekulovať. Dôvod však zostáva nejasný. 

​Svet už dáva Jennifer dokopy s Bradom Pittom, ktorý ju pred rokmi opustil, pretože sa zamiloval do hereckej kolegyne Angeliny Jolie. Stalo sa tak počas nakrúcania filmu Pán a Pani Smithovci. 

Ich vzťah bol až do tej doby považovaný za dokonalý. Ako už celý svet vie, v roku 2016 sa rozpadol Pittovi aj vzťah s Jolie. Majú spolu šesť detí. Aniston zostala bezdetná. 

Pre všetkých bol šok, keď Brad Pitt oznámil rozchod s Angelinou Jolie. Manželmi boli iba dva roky. Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie