Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Známemu hercovi zomrel dvojročný syn
Zdielať na

Známemu hercovi zomrel dvojročný syn

Americký herec prežíva mimoriadne náročné obdobie. Na sociálnej sieti zverejnil smutnú správu. Jeho dvojročný syn prehral boj s vážnou chorobou.

Americký herec a komik Rob Delaney (41), známy zo seriálov Catastrophe či Burning Love, prišiel o milovaného syna Henryho. Chlapček zomrel po neúspešnom boji s nádorom na mozgu.

"Mám veľmi smutné správy. Môj dvaapolročný syn Henry zomrel. Henrymu bol diagnostikovaný nádor na mozgu v roku 2016, krátko po jeho prvých narodeninách, po pretrvávajúcom vracaní a úbytku hmotnosti. Absolvoval operáciu na odstránenie nádoru a ďalšiu liečbu začiatkom roku 2017. Potom sa na jeseň rakovina vrátila a v januári zomrel," napísal Rob.

"Moja manželka a Henryho starší bratia sme samozrejme zdrvení. Henry bol našou radosťou. Bol múdry, zábavný a nezbedný a prežili sme spolu toľko úžasných dobrodružstiev, najmä po tom, čo sa po pätnástich mesiacoch strávených v nemocniciach vrátil domov. Nádor a operácia mu spôsobili výrazné telesné postihnutie, ale rýchlo sa naučil znakovú reč a vyvinul svoju vlastnú metódu, ako sa dostať z bodu A do bodu B posúvaním sa po jeho krásnom malom zadočku. Jeho chuť žiť a milovať a družiť sa bola veľmi hlboká," dodal.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie