Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Herec Ewan McGregor podal žiadosť o rozvod
Zdielať na

Herec Ewan McGregor podal žiadosť o rozvod

Herec Ewan McGregor (46) pár mesiacov po tom, čo sa priznal k milenke, podal žiadosť o rozvod. Po 22 rokoch končí manželstvo s Evou Mavrakis (51). Majú spolu štyri deti a ako dôvod uviedli nezlučiteľné rozdiely v povahe.

Dvojica má spolu štyri dcéry, plnoletú Claru (21), Jamyan (16), rovnako starú Esther a šesťročnú Anouk. McGregor chce spoločnú starostlivosť, Mavrakis žiada plné opatrovníctvo s tým, že otec smie svojich potomkov navštevovať.

Škótsky herec prekvapil na Zlatých glóbusoch. Keď preberal sošku za najlepšieho herca seriálu Fargo, poďakoval ešte stále manželke Eve a aj svojej novej priateľke Mary Elizabeth. 

"Tá reč sa mi nepáčila. Nebudem sa k tomu vyjadrovať," povedala Mavrakis pre Daily Mail.

​Ewan McGregor, ktorý má na konte filmy ako Trainspotting, Moulin Rouge, Star Wars či Anjeli a démoni, sa so svoju manželkou spoznal čas nakrúcania televízneho seriálu Kavanagh QC.

Zobrali sa v roku 1995. Mavrakis tiež pracuje vo filmovej oblasti a má na starosti vizuálnu stránku snímkov. Narodila sa vo Francúzsku a vyrastala v Číne.

McGregorova milenka, herečka Mary Elizabeth Winstead, sa objavila vo filmoch Dlhá cesta domov, Smrtonostná pasca 4 či Nezvratný osud 3. V máji sa rozišla s manželom Rileym Stearnsom, ktorého si zobrala v roku 2010. V súčasnosti sa objavuje v seriáli Fargo, kde hrá aj McGregor. Spoznali sa práve počas nakrúcania.

Súvisiace články

Najčítanejšie