Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečka (†28) prišla o rodičov a sestru, zomrela deň po ich pohrebe
Zdielať na

Herečka (†28) prišla o rodičov a sestru, zomrela deň po ich pohrebe

Osud mladej herečky, ktorá pri hrozivej dopravnej nehode prišla o svojich rodičov a sestru, sledoval celý svet. Aj jej svieca života predčasne dohorela. Stalo sa tak iba deň po pohrebe milovaných členov rodiny.

Mala to byť rodinná silvestrovská dovolenka strávená na chate. Všetko sa v priebehu niekoľkých minút zmenilo.

Tragédia nebývalých rozmerov

26. decembra bola rodina austrálskej herečky Jessicy Falkholt na ceste do Sydney. Narazilo do nich auto. Sedel v ňom muž, ktorý si išiel do nemocnice vyzdvihnúť dávku metadonu. Bol drogovo závislý. 

Nerešpektoval pravidlá cestnej premávky a doplatil na to životom. Nebol ale jedinou obeťou strašnej nehody.

Pri tragickej zrážke vyhasol priamo na mieste nehody život herečkinej mamy Vivian (†60) a otca Larsa (†69). Jej mladšiu sestru Annabelle previezli vrtuľníkom do nemocnice. Jej stav bol však natoľko kritický, že 29. decembra zraneniam podľahla. Mala iba 21 rokov.

Jessica bola po zrážke vo veľmi vážnom stave. Absolvovala náročnú operáciu mozgu a už aj to chvíľu vyzeralo veľmi sľubne, avšak upadla do kómy.

Jej vyhliadky na uzdravenie úplne zamrzli a rodina sa tak po dlhom a náročnou uvážení rozhodla, že ju odpoja od prístrojov. Stalo sa tak iba deň po tom, čo pochovali jej rodičov a sestru, píše The Guardian.

Jessica Falkholt bola známa najmä vďaka úlohe Hope Morrison v seriálu Home and Away, ktorý mal veľký úspech. Možno aj vďaka tomu si ju všimli tvorcovia filmu Harmony, ktorí jej ponúkli hlavnú úlohu. Film sa mal v kinách objaviť v roku 2018, ale nie je známe, či ho stihli aj dokončiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie