Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Najväčšie škandály v slovenskom šoubiznise
Zdielať na

Najväčšie škandály v slovenskom šoubiznise

Archívna reportáž

Rozbité alebo nové vzťahy, spory či alkohol. Známe tváre šoubiznisu v roku 2017 poriadne šokovali verejnosť.

Začíname rozvodom roka. Moderátorka Alena Heribanová (62) a spisovateľ Jozef Heriban (64) sa 24. novembra po 39 rokoch spoločného života šokujúco a nečakane rozviedli.

Čo ich oboch viedlo k tomuto kroku, zostáva zatiaľ pred verejnosťou utajené, ale Heribanová sa v deň rozvodu vyjadrila, že budú s exmanželom aj naďalej dobrými priateľmi.

Český "zázrak" ​Ondřej Koptík (34) sa postaral o verejnú hanbu pre slovenskú herečku Hanu Gregorovú (65), s ktorou tvoril viac ako rok pár. Po rozchode zverejnil ich intímne fotky aj pikantné detaily zo spálne.

Odvrhnutý milenec, ktorý sa priznal k užívaniu drog, sa herečke neskôr verjne prostredníctvom sociálnej siete ospravedlnil.

​Kauza sa ťahal viac ako dva mesiace a herečku to psychicky položilo. Skončila v nemocnici na infúziách. 

Verejnosť šokovalo tehotenstvo manželky speváka Igora Kmeťa staršieho (59). Jeho štyridšaťosemročná Vierka mu v lete priviedla na svet syna Denisa. Po osemnástich rokoch sa dvojica aj zosobášila.

​Svadbou jednoznačne šokovala aj košická podnikateľka Nora Mojsejová (59). Vydala sa za svojho úhlavného nepriateľa Františka Kabrheľa (44) alias Versačeho.

Dvojica sa dlhé roky súdila o peniaze a bývalý účastník reality show Mojsejovci chcel rivalku poslať za mreže. Potom sa však náhle skamarátili, zakrátko si povedalia áno a podnikateľka sa väzeniu vyhla. To, že by išlo o účelový sobáš, Nora dodnes popiera.

Herečka Petra Vajdová (32) pobúrila Slovensko, keď ju policajti 12. augusta chytili v podnapitom stave za volantom a v dychu jej namerali 2,4 promile alkoholu. Krátko na to jej bol uložený peňažný trest 1 000 eur a dvojročný zákaz šoférovania. Petra svoj čin verejne oľutovala.

Súvisiace články

Najčítanejšie