Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Vo svetovom šoubiznise krachoval tento rok jeden vzťah za druhým
Zdielať na

Vo svetovom šoubiznise krachoval tento rok jeden vzťah za druhým

Rok 2017 bol mimoriadne bohatý nielen na celebritné svadby, ale aj rozchody. Väčšinou pritom išlo o dlhoročné vzťahy.

Hneď v januári zaplavila svet správa o tom, že päťdesiatročná speváčka Janet Jackson porodila syna Eissu. Mesiac na to vyšlo najavo, že vzťah s jeho otcom, katarským miliardárom Wissamom Al Manon, skončil rozchodom.

Február patril ďalšej speváčke, tentokrát krásnej Austrálčanke Kylie Minoque (49). Tá dala košom o generáciu mladšiemu snúbencovi. Zvuk svadobných zvonov sa jej tak opäť vzdialil. Pred svadbou ju mladý Joshua podvádzal.

Marec bol kritickým pre Orlanda Blooma a Katy Perry (33). Hoci sa k sebe mileci niekoľkokrát vrátili, spolu nie sú. Orlando medzičasom vystriedal hneď niekoľko mileniek.

Začiatkom augusta skrachovalo osemročné manželstvo hereckej dvojice. Chris Pratt (38) a o dva roky staršia Anna Faris si dali zbohom. Pár spolu vychováva päťročného syna Jacka. 

Tento mesiac nebol šťastným ani pre Amber Heard (31), šialenú bývalku Johnnyho Deppa. Randila s miliardárom Elonom Muskom, avšak párik si dal zbohom. Šepká sa ale, že sa pred Vianocami dali znovu dohromady.

Topmodelka Heidi Klum (44) sa rozišla v septembri s obchodníkom s umením Vitom Schnabelom. Rovnako aj Scarlett Johansson (33) dala zbohom novinárovi Romainovi Dauriacovi, s ktorým má trojročnú dcéru Rose.

V tom istom mesiaci sa rozišli aj speváčka Fergie (42) a o dva roky starší herec Josh Duhamel. Boli spolu dlhých trinásť rokov. Z osemročného manželstva majú štvorročného syna Axela Jacka.

Septembrové rozchody uzatvára rozchod hercov Haydena Christensena a Rachel Bilson, rodičov trojročnej Briar Rose.

V októbri šokoval svet šoubiznisu herec Ewan McGregor. S manželkou Evou išli od seba po dlhých 22 rokoch, majú spolu štyri dcéry. McGregor sa dal dokopy s hereckou kolegyňou.

Herec a najslávnejší upír Robert Pattinson (31) sa rozišiel so snúbenicou, ktorou je speváčka FKA Twigs. 

Koncom novembra sa po deviatich rokoch od zásnub rozišla s partnerom aj speváčka Jennifer Hudson, či Jennie Garth známa ako Kelly z Beverly Hills 90210. 

Celebritné rozchody uzatvára herečka Jennifer Lawrence (27) a režisér Darren Aronofsky (48). Ich láska sa zrodila pri nakrúcaní jeho posledného filmu Matka a skončila krátko po jeho premiére.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie