Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Meghan prišla o prácu, domov aj životný štýl. TOTO ju čaká po svadbe
Zdielať na

Meghan prišla o prácu, domov aj životný štýl. TOTO ju čaká po svadbe

Archívna reportáž

Po svadbe s princom Harrym (33) dostane Meghan Markle (36) titul a nový domov v Kensingtonskom paláci. Ako to však už býva, niečoho sa musela vzdať a nebolo toho málo.

Ešte predtým, ako sa stane oficiálnou manželkou vnuka britskej panovníčky a získa titul vojvodkyne zo Sussexu, musí Meghan absolvovať takzvanú školu pre princezné.

Naučí sa, ako sa správať na kráľovskom dvore a pri oficiálnych príležitostiach. V špeciálnych kurzoch si bude musieť osvojiť, aké je poradie hodností na dvore, pred kým sa musí ukloniť a koho vôbec smie osloviť. 
Život na dvore je viazaný prísnym protokolom. Taký, aký viedla doteraz, sa radikálne zmení. V budúcnosti bude nemysliteľné vidieť ju v plavkách.

​Ďalším bodom, v ktorom sa výrazne zmení jej doterajší život, je kariéra v šoubiznise. Milióny ľudí poznajú nádhernú brunetku z úspešného seriálu Kravaťáci.

​Ten obsahoval aj scény, z ktorých kráľovná Alžbeta II. údajne nebola nadšená. Meghan však dokázala, že Harry je pre ňu dôležitejší ako čokoľvek iné a nedávno po nakrútení siedmej série svoje účinkovanie v seriáli ukončila.

Svadba sa uskutoční 19. mája 2018.

Súvisiace články

Najčítanejšie