Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kevin Spacey sa pokúsil spáchať samovraždu
Zdielať na

Kevin Spacey sa pokúsil spáchať samovraždu

Archívna reportáž

Ostro sledovaný herec a najznámejší sexuálny zvrhlík v Hollywoode, oscarový Kevin Spacey, je pod neustálou kontrolou. Nachádza sa na špeciálnej klinike, kde sa lieči zo závislosti. Podľa zahraničných zdrojov sa pokúsil aj o samovraždu.

Kevin Spacey je na odvykacej klinike, kde sa snaží zbaviť závislosti na sexe. Vedenie rozhodlo, že je nutné držať oscarovú hviezdu pod dohľadom. Herec si totižto chcel siahnuť na život.

Okrem zvýšeného dozoru je 24 hodín denne pod dozorom kamery. Osudom skúšaný herec, na ktorého sa to sype z každej strany, nezvládol strmý pád famóznej kariéry. 

"Kevin prežíva mimoriadne náročné obdobie. Neustále hrozí, že si niečo urobí," uvádza zdroj.

Po vyhadzove zo seriálu House of Cards nastúpil na liečenie, berie silné lieky a za pobyt platí mesačne takmer 60 tisíc dolárov.

Vyhadzov, pád na samé dno. Takto dopadla kariéra uznávaného herca:

Počas dňa sa u neho vystriedajú traja zamestnanci a tí ho neustále pozorujú. Bez ochranky nesmie ísť ani na terapie. 

"Každý vidí, aký je zničený. S nikým sa nebaví, nezapája, na terapiách len sedí a počúva," uviedol človek z prostredia kliniky, na ktorej sa lieči aj svetoznámy producent Harvey Weinstein.

Weinstein viac ako tridsať rokov zneužíval herečky. Pozrite si archívnu reportáž:

​Kevin Spacey sa z rešpektovaného herca prepadol na samé dno a stal sa štvancom Hollywoodu. Po tom, čo sa priznal k homosexualite, prevalili sa informácie o zneužívaní mladých hercov.

Súvisiace články

Najčítanejšie