Polojasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Vplyvný producent 30 rokov zneužíval herečky
Zdielať na

Vplyvný producent 30 rokov zneužíval herečky

Hollywoodom otriasa sexuálny škandál obrovských rozmerov. Na svedomí ho má jeden z najvplyvnejších producentov. Zistilo sa, že tridsať rokov zneužíval herečky, ktoré pre neho pracovali. Za sex im ponúkal kariérny postup.

Harvey Weinstein (65) nie je vo vodách šoubiznisu žiadnym neznámym pojmom. Produkoval úspešné filmy ako Pulp Fiction, Anglický Pacient, Zamilovaný Shakespeare, Kráľova reč, Dobrý Will Hunting či Frida.

Namiesto raňajok sprcha v apartmáne

Za svoje správanie sa už ospravedlnil a potvrdil, že nastupuje na terapeutickú liečbu. "To, ako som sa v minulosti správal ku kolegyniam, spôsobilo množstvo bolesti a ja sa za to ospravedlňujem. Ľutujem, čo sa stalo," vyhlásil.

Verejnosť sa to dozvedala prostredníctvom herečky Ashley Judd (49), ktorá to na neho bonzla. Pred dvadsiatimi rokmi s ním mala schôdzku v hoteli v Beverly Hills. Namiesto raňajok prišlo pozvanie do apartmánu. Tam ju privítal iba v župane, požiadal o masáž a chcel, aby sa na neho pozerala, keď sa bude sprchovať. 

https://twitter.com/PrivateTeacher/status/917306683231277057

"Premýšľala som, ako sa odtiaľ dostať čo najrýchlejšie. Nechcela som si ho znepriateliť," uviedla. Pridala sa aj jej herecká kolegyňa Rose McGowan (44) známa zo seriálu Čarodejnice. Kauza postupne naberá na obrátkach a na povrch sa dostávajú mnohé známe či menej známe mená.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie