Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nick Carter ma znásilnil a pripravil o panenstvo, šokovala speváčka
Zdielať na

Nick Carter ma znásilnil a pripravil o panenstvo, šokovala speváčka

Spevák Nick Carter (37) z legendárnej chlapčenskej skupiny Backstreet Boys je ďalším slávnym mužom, proti ktorému verejne vzniesla žena obvinenie zo sexuálneho obťažovania.

Celý incident sa podľa nej odohral v roku 2002 v dome speváčky Melissy Schuman (33). Carter bol v tom čase členom megaúspešnej skupiny, a Schuman členkou skupiny Dream. 

Všetko sa začalo bozkávaním, no keď sa Melissa rozhodla nepokračovať, Nick na jej výzvu, aby prestal, nereagoval. Nikdy o tom nikomu nepovedala, pretože sa bála, že ju obvinia z túžby po sláve. 

"Bol silnejší ako ja. Neexistoval spôsob, ako som z tej situácie mohla vykĺznuť. Musela som teda urobiť niečo, z čoho mi bolo na zvracanie. Znásilnil ma, nútil do styku, ktorý som nechcela," napísala Schuman na svojom blogu.

Carterovi povedala, že je ešte panna a súložiť nechce. "Odpadla som, otočila hlavu doľava a rozhodla sa, že okamžite zaspím. Bola to tá najhoršia nočná mora," dodala.

​Spevák zostal po obvineniach šokovaný a tvrdí, že nikdy k ničomu takému nedošlo. Naopak, správal sa k Melisse s úctou a rešpektom.

Obaja si spolu strihli dokonca jeden DUET: 

Carter je ďalší z radu slávnych mužov, ktorých obvinili ženy zo sexuálneho zneužívania. Kauza postihla hviezdneho producenta Harveyho Weinsteina aj jeho brata Roba, hercov Kevina Spaceyho, Stevena Seagala, Sylvestera Stalloneho a ďalších.

Súvisiace články

Najčítanejšie