Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Keď som vyhrala Oscara, nebola som šťastná, priznala Nicole Kidman
Zdielať na

Keď som vyhrala Oscara, nebola som šťastná, priznala Nicole Kidman

Austrálska herečka Nicole Kidman (50) získala nedávno dve ceny Emmy. Priznala, že tieto ocenenia majú pre ňu ďaleko väčší význam ako soška Oscara za film Hodiny (2002). V tom čase sa rozvádzala s Tomom Cruisom (55) a prechádzala obrovskou krízou.

"Keď som získala Oscara, nebola som šťastná. Nemala som partnera, s ktorým by som sa o radosť podelila. Bola som emočne aj osobne na dne a bola som v ten večer sama," priznala Nicole Kidman.

Tento rok sa jej podarilo získať dvakrát sošku Emmy a to ju potešilo oveľa viac aj kvôli jej dvom dcéram. "Bolo úžasné zobrať domov obe sošky a povedať, tu máte každá po jednej," dodala.

Kidman prežíva v päťdesiatke najkrajšie obdobie života. S manželom Keithom Urbanom (50) sa zosobášili v roku 2006 a majú spolu dcéry Sunday Rose a Faith. 

​Herečka im počas ďakovačky vyjadrila obdiv za to, že akceptujú jej kariéru. Vynechala pri tom dcéru Isabellu a syna Connora, ktorých si adoptovala ešte s exmanželom Cruisom. Obe deti zostali po rozvode v jeho starostlivosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie