Jasno
11°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Ďalší slávny herec má na krku obvinenie. Obťažoval mladú praktikantku
Zdielať na

Ďalší slávny herec má na krku obvinenie. Obťažoval mladú praktikantku

Archívne video

Po tom, čo praskla informácia, že vplyvný producent Harvey Weinstein obťažoval a sexuálne zneužíval desiatky žien vrátane slávnych herečiek, objavujú sa stále nové a nové skutočnosti. V kuloároch sa šepká o ďalšom slávnom mužovi, ktorý obťažoval sedemnásťročnú praktikantku.

Oscarový herec Dustin Hoffman mal sexuálne obťažovať vtedy sedemnásťročnú praktikantku Annu Graham. Otvorene vraj hovorili o sexe. Hviezdny herec sa ospravedlnil za všetko. "Je mi to ľúto, nepatrí to ku mne," uviedol Hoffman.

Mrak obvinenia sa vznáša aj nad režisérom Brettom Ratnerom, ktorý ale všetko popiera. V roku 2004 mal masturbovať vo svojom obytnom prívese pred herečkou Oliviou Munn. Údajne sa dopustil aj ďalších prehreškov. Ženy prenasledoval až do kúpeľne.

Nové obvinenia sú ďalšími z pomerne už dlhej rady sťažností na vulgárne správanie režisérov, hercov či producentov. Tí zneužívali svoj vplyv na vymáhanie nepatričnej ​​odmeny. 

Ústrednou postavou sa stal známy hollywoodsky producent Harvey Weinstein, ktorý už čelí sťažnostiam niekoľkých desiatok žien, medzi nimi napríklad Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow či Ashley Judd.

Súvisiace články

Najčítanejšie