Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Vojvodkyňa Kate bude učiť Harryho Meghan
Zdielať na

Vojvodkyňa Kate bude učiť Harryho Meghan

Archívne video

Princ Harry (33) nedávno navštívil svoju babičku, kráľovnú Alžbetu II. (91), aby jej predstavil svoju krásnu priateľku Meghan Markle (36). Celý svet čaká na jedno. Kedy sa zamilovaná dvojica oficiálne zasnúbi?

Než sa Meghan stane manželkou princa Harryho, čaká ju ešte dlhá cesta. Pomáhať jej bude potencionálna švagriná, vojvodkyňa Kate, ktorá si prešla niečím podobným.

Vzhľadom na to, že Harry je druhorodený a teda nie priamo následníkom britského trónu, nie sú na neho kladené také vysoké nároky ako na jeho staršieho brata Williama (35). Nastávajúca manželka Harryho musí ale zapadnúť do monarchie, aby na kráľovskú rodinu nevrhala zlé svetlo.

Kráľovská etiketa a ďalšie pravidlá tvoria iba základ toho, čo by mala Meghan poznať. Sedem rokov dozadu sa musela učiť aj Kate, než si zobrala Williama. Vtedy sa o ňu starala Sophia (52), manželka grófa z Wessexu, princa Edwarda (53), syna kráľovnej. 

​Okrem toho, že sa Kate a Meghan podobajú, majú množstvo spoločných vecí. Obe milujú módu, voľný čas trávia v prírode a obe sa venujú charite.

Čoskoro sa z nich stanú aj susedky. Na pozemkoch Kensingtonského paláca má každý člen rodiny určené sídlo. Harry momentálne vlastní dvojizbový dom, ale po svadbe s Meghan sa nasťahuje vedľa Williama do väčších priestorov.

Súvisiace články

Najčítanejšie