Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nežnosti na verejnosti! Hviezda filmu 50 odtieňov randí so slávnym spevákom
Zdielať na

Nežnosti na verejnosti! Hviezda filmu 50 odtieňov randí so slávnym spevákom

Herečka Dakota Johnson a jeden z najúspešnejších interpretov súčasnosti si vyrazili minulý mesiac na romantickú večeru v Los Angeles. Teraz sa znovu objavili bok po boku a tak médiá už len čakajú na to, kedy svoj vzťah zoficiálnia.

"Flirtovali, smiali sa a naozaj sa k sebe mali," potvrdil zdroj, ktorý mal slávnu dvojicu ako na tanieri. Išlo o herečku Dakotu Johnson (26), ktorá hviezdila vo filme 50 odtieňov sivej a frontmana skupiny Coldplay Chrisa Martina (40). Stalo sa tak minulý mesiac

Teraz ich spoločne videli na romantickej večeri v Izraeli, píše Elle. Nechýbali ani nežnosti na verejnosti, a tak už len čakať, kedy priznajú farbu, že sú do seba blázni.

Pozrite si VIDEO ako dôkaz:

Obaja majú za sebou niekoľko nevydarených vzťahov. Spevák bol desať rokov ženatý s herečkou Gwyneth Paltrow, s ktorou má aj dve deti. Po rozvode v roku 2014 sa stretával s herečkou Annabelle Wallis, ale ani tento vzťah mu nevydržal.

​Dakota Johnson predtým tvorila pár s modelom Matthewom Hittom, s ktorým sa stretávala a rozchádzala približne dva roky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie