Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Mia je celý Jakub, zo mňa nemá nič, posťažovala sa Agáta
Zdielať na

Mia je celý Jakub, zo mňa nemá nič, posťažovala sa Agáta

Archívna reportáž

Agáta Prachařová (32) porodila pred mesiacom dcérku Miu. Odvtedy je v jednom kolotoči. Nejde však iba o domácnosť či deti. Začala učiť na konzervatóriu a občas si od rodiny odskočí na spoločenskú akciu.

"Začala som pracovať dva týždne po pôrode. Učím v škole, a moja dcéra chodí so mnou," opisuje Agáta život dvojnásobnej matky.

Zaspomínala si aj na samotný pôrod malej Mie. "Bol pri tom aj Jakub. Bol úžasný. Hrdo tam stál celý čas. Držal ma za ruky a znášal všetky moje návaly. Príliš som nekričala, miestami sme si to užívali," prezradila detaily zo sály.

Netradičné meno bolo nakoniec komproisom, na ktorom sa zhodla celá rodina. Z tradičných mien si vybrať nedokázali. Každý chcel totižo iné. 

"Mia sa podobá na Jakuba. Každý to hovorí. A zo mňa nemá nič. Všetci mi píšu, aby som ju ukázala. Ale ja to neurobím. Na Instagram si fotku bude musieť zavesiť až ona sama," dodala.

Z jej staršieho syna sa stal ochranca malej krásavice. Nesmie sa k nej nik priblížiť bez toho, aby si neumyl ruky. Šesťročný Kryšpín je skrátka skvelý brat.

Súvisiace články

Najčítanejšie