Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Pád hollywoodskeho chlípnika na samé dno
Zdielať na

Pád hollywoodskeho chlípnika na samé dno

Kariéra jedného z najúspešnejších hollywoodskych producentov je na konci. Harvey Weinstein (65) skončil v práci, opustila ho žena a momentálne sa nachádza v Európe, kde podstúpi odvykaciu kúru pre sexuálnych závislákov.

"Srdce mi praská, keď si spomeniem na všetky ženy, ktoré v jeho rukách trpeli," uviedla jeho manželka Georgina Chapman. Po desaťročnom manželstve producenta opustila. Pred pár dňami pritom tvrdila, že za ním stojí. 

Georgina má strach, že sa jej chrbtom otočia všetci priatelia. "Prioritou je pre mňa starostlivoť o naše deti, sedemročnú dcéru a štvorročného syna," uviedla.

Weinstein si zaplatil mlčanie najmenej ôsmich žien, ktoré obťažoval. Producenta obvinili zo sexuálneho obťažovania a znásilňovania. Polícia ho chcela zatknúť už v roku 2015. Priznal sa, že obchytkával taliansku modelku. Potom to ale vyšumelo, pravdepodobne zásluhou plateného právnického tímu.

​V pondelok odletel z Los Angeles do Európy na odvykačku pre sexuálnych závislákov. Ide o tvrdý program, pri ktorom nebude môcť opustiť zariadenie. Podľa zahraničných médií nesie svoj pád pokojne a plánuje sa vrátiť do Hollywoodu.

​Weinstein obťažoval hviezdy ako Angelinu Jolie, Gwyneth Paltrow, Heidi Klum, Kate Hudson, Reneé Zellweger, Cameron Diaz, Sharon Stone, Ashley Judd či Petru Němcovú.

Súvisiace články

Najčítanejšie