Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Veľká zmena v tehotenstve Kate a zvláštny dar pre nenarodené dieťa
Zdielať na

Veľká zmena v tehotenstve Kate a zvláštny dar pre nenarodené dieťa

Archívne video

Neutíchajúce nevoľnosti trápia od začiatku tehotenstva vojvodkyňu Kate (35). Vyskúšala všetko, vrátane zázvorových sušienok, ktoré jej poradila konzumovať takmer storočná žena. Tie jej ale vôbec nepomohli.

Akonáhle hovorca Kensingtonského paláca oznámil, že Kate je tehotná, vojvodkyňa sa stiahla z verejného života. Trpí chorobou zvanou hyperemesis gravidarum, teda nadmerným zvracaním. Princ William (35) sa zúčastňoval až doteraz všetkých verejných povinností sám. Malo by sa to ale zmeniť.

Nastal zlom

"Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge sa spoločne s princom Harrym zúčastnia spoločenskej akcie v Buckinghamskom paláci počas Dňa Svetového mentálneho zdravia," oznámil palác. Akcia sa uskutoční 10. októbra. Stav tehotnej Kate sa tak musel rapídne zlepšiť.

Okrem toho majú čoskoro trojnásobní rodičia ďalší dôvod na radosť. Ich nenarodené bábätko dostalo nezvyčajný darček. William v polovici septembra prebral tri ručne vyrábané drevené sovičky od študentov. "Jedna je pre každé dieťa. Je to nádherný darček, ďakujem," povedal William.

​Zároveň sa nechal počuť, že jeho manželka prekonala dvanásty týždeň tehotenstva. Podľa jeho slov má to najhoršie za sebou a už ju čaká krajšie a lepšie obdobie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie