Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Legendárny Titanic má už 20 rokov
Zdielať na

Legendárny Titanic má už 20 rokov

Uplynulo už dvadsať rokov po tom, čo celý svet slzil nad milostným osudom krásnej Rose a rebela Jacka. Príbeh lásky získal neuveriteľných jedenásť Oscarov.

Režisér kultového Titanicu James Cameron nemohol vybrať lepších hercov. Hlavnú úlohu dostali Kate Winslet a Leonardo DiCaprio.

Obaja herci sú dodnes uznávanými umelcami.

Viedol ju k oltáru

Kate Winslet v roku 2008 získala Oscara za film Predčítač. Jej poličku zdobia aj Zlaté Glóbusy za filmy Steve Jobs, Mildred Pierce, Predčítač a Revolutionary Road. V poslednom menovanom sa opäť stretla s Leonardom DiCapriom. 

Kate sa vydala za podnikateľa Neda Rocknrolla, s ktorým má tri deti, dcéru Miu a synov Joea a Beara. Bol to práve Leonardo, ktorý ju viedol uličkou počas jej svadby. Aj po rokoch sú najlepšími priateľmi.

​Hoci mal Leonardo na konte kvalitné úlohy už pred Titanicom, bol to práve film o potopení legendárneho parníka, ktorý naplno odštartoval jeho kariéru. Leo taktiež patrí medzi najlepších hercov Hollywoodu. 

Po rokoch čakania sa len v roku 2016 dočkal vytúženého Oscara za výkon v snímke The Revenant. DiCaprio sa aktívne zasadzuje za ochranu životného prostredia a podporuje rôzne organizácie.

​Leo stále nie je ženatý. Preslávil sa vzťahmi so svetoznámymi modelkami. Dodnes ho ale žiadna nedostala pred oltár.

Súvisiace články

Najčítanejšie