Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Kate Winslet mala byť kaderníčkou. Kamarátovi ale odstrihla časť ucha...
Zdielať na

Kate Winslet mala byť kaderníčkou. Kamarátovi ale odstrihla časť ucha...

Archívne video

Málokto by si hollywoodsku hviezdu Kate Winslet (41) dokázal predstaviť v inej profesii. Stačilo pritom málo a ona by sa stala kaderníčkou. Aspoň to bolo jej vysnívané povolanie. Stala sa jej však nepríjemná nehoda, kedy kamarátovi odstrihla časť ucha a tak na kariéru profesionálky okamžite zabudla.

"Mala som záložný plán, keby mi nevyšla kariéra herečky. Chcela som buď hrať alebo byť kaderníčkou. Tá mi však nevyšla a to z prostého dôvodu. Nebola som s nožničkami príliš šikovná, odstrihla som kamarátovi kus ušného lalôčika," priznala Kate Winslet.

Vzťah naveky

V tej chvíli jej došlo, že týmto smerom sa jej kariéra uberať nebude. A dobre sa stalo. Dnes je šťastná, že sa nevzdala herectva a tvrdo si išla za svojím snom. 

Dodnes spomína na nakrúcanie Titanicu. "Máme s Leom výnimočný vzťah. Myslím, že je to preto, že medzi nami skutočne nebolo nikdy nič sexuálne," prezradila na margo DiCapria.

"Je jedno, kde sa stretneme. Zakaždým sme šťastní a máme si čo povedať," doplnila a dodala, že sú ako súrodenci, nehádajú sa, iba sa hlboko ľúbia.

Súvisiace články

Najčítanejšie