Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jožo Ráž mal autonehodu!
Zdielať na

Jožo Ráž mal autonehodu!

Archívna reportáž

Spevák a líder skupiny Elán Jožo Ráž mal v Bratislave autonehodu.

Kolízia sa stala na Gagarinovej ulici v Bratislave. Účastníkom bol aj líder skupiny Elán Jožo Ráž. Na mieste zasahovali policajti. 

"Prípad policajti vyriešili na mieste ako škodovú udalosť," povedal pre TV JOJ policajný hovorca Michal Szeiff.

Oveľa horšiu a takmer osudovú nehodu mal Ráž na motorke v roku 1999. V centre Bratislavy mu nedal prednosť vodič z Nemecka. Po vážnej nehode bol dva mesiace v kóme. Roky sa zotavoval zo zranení.

Posledný

Skupina Elán sa naplno pripravuje na záverečný koncert svojho tohtoročného turné Živých nás nedostanú, ktorý sa uskutoční v piatok 13. októbra v Trnave.

Líder kapely Jožo Ráž je s termínom ich nadchádzajúceho vystúpenia spokojný. "Trinástka je moje šťastné číslo a je to aj dátum mojej svadby s mojou manželkou, takže mne to absolútne vyhovuje, ja som spokojný," povedal spevák.

Na koncerte zaznejú najväčšie hity Elánu. Priestor dostane i skladba Zvláštny smútok víťazov, ktorú kapela zaradila na koncertný playlist len prednedávnom.

"Tá skladba má geniálny text, ktorý spolu s názvom skladby hovorí za všetko. Je to naozaj taký zvláštny smútok, keď človek dosiahne to, o čo sa snaží a je dôležité nestrácať nádej a ďalšie méty. My sme tie méty našťastie vždy mali a ešte nejaké aj máme," poznamenal klávesák skupiny Vašo Patejdl.

Súvisiace články

Najčítanejšie