Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Trumpovci majú deviate vnúča
Zdielať na

Trumpovci majú deviate vnúča

Archívne video

Americký prezident Donald Trump (71) a jeho prvá manželka Ivana (68) sa stali prarodičmi. Narodil sa im vnuk Eric Luke Trump. Jeho otcom je Eric Trump (33), druhý z troch prezidentových synov.

"Lara a ja sme šťastní, že môžeme oznámiť, že sa nám narodil syn Eric Luke Trump," oznámil šťastný otec na sociálnej sieti Twitter. Správu o tehotenstve potvrdil pár tento rok v marci.

"Zistili sme to v deň mojich narodenín," dodal.

Donald Trump má so svojou prvou exmanželkou Ivanou ešte syna Donalda juniora (39) a dcéru Ivanku (35). Donald mladší má s manželkou Vanessou päť detí, Ivanka s Jaredom Kuschnerom troch potomkov.

Twitter

​Bývalá československá lyžiarka a modelka Ivana Zelníčková si miliardára Trumpa zobrala v roku 1977. Ich manželstvo vydržalo do roku 1992. Rozviedli sa kvôli Donaldovej nevere.

Ivana v jednom rozhovore prezradila, že si úlohu babičky neužíva. "Deti ma nevolajú babička, ale pôvabná mamička. Tie najmladšie ma volajú Ivana-ma. Užívame si to spolu, pretože život je krátky. Prídu sem, alebo ja idem k nim. Pohráme sa, ale po troch štyroch hodinách ich musím vrátiť naspäť. Nemám zapotreby vymieňať im plienky," uviedla.

Súvisiace články

Najčítanejšie