Oblačno
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
TIETO celebrity majú doma prváčikov
Zdielať na

TIETO celebrity majú doma prváčikov

Prázdniny sa skončili a školáci už zarezávajú v škole. Tento rok je však pre mnohých výnimočný, nakoľko je to ich prvý rok školskej dochádzky. Prvé dni v školských laviciach majú za sebou aj deti prominentných rodičov.

Česká topmodelka Simona Krainová má dvoch synov, Maxa (6) a Bruna (5), z ktorých ten starší už má svoje prvé dni v škole za sebou. 

Pochválila sa fotografiou po prvom dni Maxovej školskej dochádzky na sociálnej sieti. "Tak už máme prvý deň školy za sebou. Max sa veľmi tešil ako sami vidíte. Keby som mohla, napchám ho do tej školskej tašky a utečiem, ale nakoniec sme to dali, s plačom tam, s úsmevom von, tak snáď to bude nabudúce bez obáv," napísala hrdá mama.

https://www.instagram.com/p/BYnwq6XAHo2/?taken-by=simonakrainova

Prvý deň v školských laviciach majú rovnako za sebou aj Barbora Rakovská so svojou dcérkou Amiou či tanečník Laci Strike, ktorého syn Daniel mal z prvého dňa v škole najväčší zážitok z učiteliek a slovenskej hymny.

https://www.instagram.com/p/BYnM8AjA4iM/?taken-by=laci_strike

https://www.instagram.com/p/BYoaTipHeN4/?taken-by=barborarakovska

Rovnako tak bol 4. september veľkým dňom pre dcérku Roba Pappa Isabellu a svojho syna Alexandra odprevadila prvýkrát do školy aj známa modelka Silvia Kucherenko.

https://www.instagram.com/p/BYnS-RvHc4a/?taken-by=robopapp

https://www.instagram.com/p/BYnCgFShPMx/?taken-by=official_silviakucherenko

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie