Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Princovia ukázali doposiaľ nezverejnené fotky matky. Ľutujú posledný telefonát
Zdielať na

Princovia ukázali doposiaľ nezverejnené fotky matky. Ľutujú posledný telefonát

Princovia Harry a William sa snažia byť ľuďom čo najbližšie. Pozvali k sebe filmárov, ktorí nakrúcali dokument o ich matke, princeznej Diane. Prvýkrát ukázali nezverejnené fotky a prehovorili o poslednom telefonáte s tragicky zosnulou mamou.

Synovia tragicky zosnulej Lady Di porušujú prísny kráľovský protokol prakticky pravidelne. Princ William po vyhorení mrakodrapu v Londýne objímal preživšiu ženu, jeho mladší brat Harry naopak v rádiu prehovoril o psychických problémoch. Doteraz sa nevyrovnal so stratou matky. 

Obaja princovia sa rozhodli podeliť o detaily zo života s ich matkou. "Stále to bolí," povedal v dokumente Harry. Nie je deň, kedy by na ňu princovia nemysleli.

Zlomené srdce

Spomenuli si aj na posledný telefonát, ktorý s mamou viedli. Diana bola v tom čase v Paríži a niekoľko hodín po tom, čo naposledy počula svojich synov a oni ju, zahynula v tuneli pri dopravnej nehode. 

Rozhovor trval iba päť minút. Chlapci sa hrali so svojimi bratrancami a mamu odbili. "Láme mi to srdce, keď si na to spomeniem. Tá chyba ma bude sprevádzať celý život," povedal Harry. 

Na matku spomínajú len v tom najlepšom. Mali ju veľmi radi a obdivovali ju za to, že si dokázala získať každého. Lady Diana sa angažovala v charite a nebála sa ísť do nebezpečného terénu. 

"Jej materskú lásku som cítil aj vtedy, keď sme obaja stáli na druhej strane miestnosti," uzavrel dojatý William.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie