Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Charles noc pred svadbou s Dianou preplakal
Zdielať na

Charles noc pred svadbou s Dianou preplakal

Archívne video

Nová kniha autorky Penny Junor odhalila nečakané tajomstvá princa Charlesa a princeznej Diany. O tom, že ich vzťah nebol rozprávkový, sa vie už dlhé roky. Čo sa však ale verejnosť nikdy až doteraz nedozvedela, je to, že Charles noc pred svadbou plakal.

Keď bol Charles ešte mladý, jeho kamarátka ho zoznámila s jeho terajšou manželkou Camillou. Hoci nemala urodzený pôvod, princa okamžite očarila. Láska k nej ho odvtedy neopustila. 

Keďže nepatril do obyčajnej rodiny, partnerku si vybrať nemohol. Noc pred svadbou s Dianou sa utápal v slzách. 

V roku 1973, keď bol princ v západnej Indii, Camillu požiadal o ruku jej priateľ. Charles vtedy napísal svojej vyvolenej list, aby si Parker Bowlesa nebrala. 

​Na druhý pokus

Aj napriek tomu sa Camilla postavila pred oltár, hoci vedela o manželovom romániku s princeznou Annou. Nakoniec toto manželstvo, ako Charles predpokladal, nebolo šťastné. Rovnako ako manželstvo princa a Diany. 

Počas manželstva udržiavali s Camillou hlboké platonické priateľstvo, ktoré obsahovalo siahodlhé telefonáty, množstvo listov a iných intímností. 

Po dlhých rokoch premáhania sa z nich v roku 1979 opäť stali milenci a ich vzťah nabral na vážnosti. Osem rokov po smrti princeznej Diany, v roku 2005, sa zobrali a svoj vzťah zoficiálnili.

Súvisiace články

Najčítanejšie