Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Beckhamovci majú recept na šťastné manželstvo
Zdielať na

Beckhamovci majú recept na šťastné manželstvo

Victoria Beckham (43) je za Davida (42) vydatá takmer dvadsať rokov. Aj napriek pár nezhodám a údajným neverám hviezdneho futbalistu tvrdia, že majú dokonalý vzťah a stále si rozumejú. Modelka a bývalá členka skupiny Spice Girls tvrdí, že najdôležitejší je smiech.

S manželom má Victoria ukážkový vzťah. Myslí si, že keď sa z manželstva vytratí radosť a vtip, je to cesta do pekla. "David a ja sa dokážeme hodiny smiať. Neustále vtipkujeme a máme si čo povedať," uviedla. 

Rovnako je presvedčená o tom, že ľudia by mali na sebe neustále pracovať a nepoľavovať. Ona sama sa o seba denne stará. Každé ráno pred raňajkami si dopraje štvorkilometrovú svižnú prechádzku. Potom ešte hodinu cvičí. 

"Všetko robím s predstihom, aby som stihla deťom urobiť raňajky. Mám to načasované tak, že toast pre Romea vyskočí minútku predtým, než zíde z horného poschodia do kuchyne," vysvetlila.

​​Je si vedomá, že nie je dokonalou ženou. "Už nemám 25, ale 43. Znie to zle, ale je to tak. Cítim sa však skvelo. Nezameriavam sa na hlúposti, a je mi naozaj dobre," priznala štvornásobná šťastná matka. 

https://www.instagram.com/p/BVcGGbUhNQk/?taken-by=davidbeckham

Súvisiace články

Najčítanejšie