Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Moderátorka Krimi sa vydala! Monika Bruteničová oslávila manželstvo v Cannes
Zdielať na

Moderátorka Krimi sa vydala! Monika Bruteničová oslávila manželstvo v Cannes

Monika Bruteničová (38) sa na televíznych obrazovkách pohybuje s prestávkami už osemnásť rokov. Momentálne sa nám skoro každý deň prihovára v spravodajskej relácii KRIMI na JOJke. Po štyroch rokoch vzťahu sa rozhodla spečatiť ho a to naozaj netradične.

S dnes už manželom, Martinom Šebom, sa zasnúbila počas luxusnej večere v korunách thajských stromov. Svadba sa konala v kostole v bratislavskom Lamači. 

Po obrade sa približne s tridsiatimi hosťami odobrali novomanželia na letisko, z ktorého mali namierené na Azúrové pobrežie. Svadobnú večeru a zábavu do skorého rána mali vo francúzskom Cannes.

"Som rada, že som sa v živote dostala do roviny, kedy môžem povedať, že mám kompletnú ucelenú rodinu," povedala šťastná Monika. 

Svadobný obrad prebehne v lamačskom kostole a bude neformálny. Šaty si Monika vybrala z požičovne. Po obrade bude nasledovať oslava, ktorá ale neprebehne na Slovensku. Spolu s hosťami hneď po ceremónii nasadnú na lietadlo, s ktorým poletia na Azúrove pobrežie vo Francúzsku, kde absolvujú svadobnú večeru.

Súvisiace články

Najčítanejšie