Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Depp žiarlil ako blázon, jeho exmanželka sa nesmela vo filme vyzliecť
Zdielať na

Depp žiarlil ako blázon, jeho exmanželka sa nesmela vo filme vyzliecť

Archívne video

Hollywoodsky herec Johnny Depp (53) zakazoval svojej dnes už exmnaželke, tiež herečke Amber Heard (31), aby sa vo filme odhaľovala a súhlasila s erotickými scénami. Producent snímku povedal, že Depp bol mimoriadne nepríjemný a neoblomný. Chcel, aby s ním Heard ukončila spoluprácu na filme London Fields.

"Amber vo filme zobrazovala femme fatale a to bolo pre Deppa neprípustné," uviedol producent pre Daily Mail. Herec bol pre to agresívny a Heard bola pod obrovským tlakom. 

Aj to bol dôvod, prečo ich vzťah začal škrípať. Herečka nechcela, aby jej rozprával do práce. Ako profesionálka nemala s odhalenými scénami problém. Aj napriek tomu podľa producenta bez zvolenia zasiahla do scenára a prepísala niektoré scény. Vo finále mala na nakrúcaní erotických scén dablérku. 

​Ešte pred rozvodom povedala, že sa necíti byť slobodná a obvinila Deppa z domáceho násilia. Pritom hercova prvá manželka, speváčka Vanessa Paradise povedala, že Depp nemal násilnícku povahu a neverí, že sa takto zmenil. 

K ženám sa vždy správal veľmi galantne a s úctou. Heard bola obvinená, že si celú vec vymyslela a ublížila si sama. 

Manželmi boli v rokoch 2015 až 2017. Ich vzťah skončil veľkou rozvodou bitkou o peniaze. V súčasnosti už má herečka za Johnnyho náhradu. Randí s rozprávakovo bohatým miliardárom Elonom Muskom.

Súvisiace články

Najčítanejšie