Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ľutujem deň, kedy som sa stal hercom, priznal zničený Johnny Depp
Zdielať na

Ľutujem deň, kedy som sa stal hercom, priznal zničený Johnny Depp

Zatiaľ čo fanúšikovia Pirátov netrpezlivo čakajú na ďalšie pokračovanie, kapitán Jack Sparrow to v súkromí vôbec nemá jednoduché. V poslednom roku ho stíhal jeden škandál za druhým. Nedávno dokonca priznal, že ľutuje deň, kedy sa stal hercom.

Byť jedným z najlepších hercov v Hollywoode musí byť mimoriadne náročné. Tvrdú prácu vám sťažujú novinári, neustála pozornosť okolia a sem tam nejaká závislosť. 

Herec Johnny Depp bol vždy rebel a nikomu to nikdy nevadilo. Mal dobré srdce a zmysel pre humor. Ten ho však prešiel vlani, kedy ho dnes už exmanželka Amber Heard obvinila z domáceho násilia. Na Deppa to vrhlo nepekné svetlo. Naviac Heard nebola jediná, ktorá sa snažila herca v tom čase dôkladne ošklbať.​

​​Depp sa dal na nakupovanie drahých vecí, vín, áut, nehnuteľností, až ho to priviedlo k bankrotu. Je pravda, že si užíval život o niečo viac, než je v Hollywoode zvykom. 

Škandály síce prežil a fanúšikovia ho neopustili, ale zdá sa, že má toho Depp plné zuby. "Keby som stretol svoje mladšie ja, povedal by som mu, aby okamžite z tohto biznisu vypadol, pretože ho to zničí," povedal úprimne.

Súvisiace články

Najčítanejšie