Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kate si zobrala princa, ale Pippa vyhrala s finančníkom jackpot
Zdielať na

Kate si zobrala princa, ale Pippa vyhrala s finančníkom jackpot

Sestra vojvodkyne Kate (35) sa v sobotu vydala za boháča. Pippa (33) povedala áno finančníkovi Jamesovi Matthewsovi (41).

Pippe by mohla závidieť každá žena. Zobrala si Jamesa z naozajstnej lásky. Dlho mu ale odolávala. Skôr, než začali randiť, sa poznali desať rokov. A dobre poznala aj jeho majetkové pomery. 

Zlatá baňa

Finančník pochádza z dobre zabezpečenej rodiny. Jeho otec kúpil hotelový rezort Eden Rock v Karibiku na ostrove St. Barth's. Práve v karibskom raji trávil James veľkú časť svojho detstva. 

V roku 1995 sám rozbehol svoju kariéru vo finančnej sfére a v roku 2001 spoluzaložil Eden Rock Capital Management, ktorá sa stará o spravovanie hedgeových fondov. Investície, ktoré sú známe ako mimoriadne riskantné a špekulatívne, sa pre neho stali zlatou baňou. 

Život v bavlnke ale nie je všetko, čo môže miliardár Pippe ponúknuť. Nejde iba o peniaze, majetky či nekonečné možnosti. Pippa môže byť vo svojom manželstve voľná a nie je viazaná žiadnymi pravidlami ako jej sestra Kate, ktorá sa pred šiestimi rokmi vydala za princa Williama. 

Hoci to mladšia sestra vojvodkyne Kate určite nemala v úmysle, dokázala ju zatieniť. A to nielen na vlastnej svadbe, keď si zo sestry urobila tak trošku opatrovateľku. Na svadbe Kate a Williama sa blysla dokonalým pozadím, ktoré ju vystrelilo do sveta TOP celebrít. 

Súvisiace články

Najčítanejšie