Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Otec mi nikdy nedal ani cent, priznal syn Clinta Eastwooda
Zdielať na

Otec mi nikdy nedal ani cent, priznal syn Clinta Eastwooda

Nie každý potomok slávnych rodičov má cestu vopred vyšľapanú. Herec Scott Eastwood (31) bol roky považovaný za protekčné dieťa. Jeho otec, herec Clint Eastwood (86), mu to ale v živote príliš neuľahčoval.

"Keď som prišiel skúsiť šťastie do Hollywoodu, nikto ma nebral vážne. Všetci mi hovorili, že som synom slávneho Clinta, a preto zo mňa nikdy nebude dobrý herec. Nikto nemôže byť lepší ak oon. Pár ľudí to tvrdí dodnes," prezradil v rozhovore pre pánsky magazín.

Spravodlivý...

Scott dúfal, že by mu otec mohol na začiatku pomôcť. To sa však nestalo. Otec ho nepodporoval, dokonca ani finančne. Nikdy od neho podľa jeho slov nevidel ani cent.

"Otec mi nikdy nič nedal. Všetko som si musel poctivo zarobiť. Keď som mal 15 rokov, dal mi zopár rád, ktoré som si zobral k srdcu a mám ich tam dodnes. Nakoniec to asi bolo dobre," myslí si.

​Dnes sa nesnaží byť lepší ako jeho slávny otec. "Nie som na seba taký prísny, aký som bol na začiatku. Prial by som si, aby si ma ľudia pamätali ako človeka, ktorý robil to, čo najviac miluje a čo ho baví. Nechcem byť hercom, ktorého ovládajú peniaze," dodal.

Scott má ešte ďalších sedem súrodencov. Žiaden z nich nikdy nebol protežovaný. Clint je spravodlivý a ku každému dieťaťu pristupoval vždy rovnako.

Súvisiace články

Najčítanejšie