Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Svadba Pippy Middleton je za dverami. Tajný scenár odhalený!
Zdielať na

Svadba Pippy Middleton je za dverami. Tajný scenár odhalený!

Sestra vojvodkyne z Cambridge, krásna Pippa Middleton (33), bude čoskoro paniou. Vezme si zámožného bankára Jamesa Matthewsa (41). Budúci manželia sa snažili všetky detaily utajiť, ale vzhľadom na to, že sa na svadbe podieľa niekoľko stovák ľudí, nepodarilo sa.

Svadba Pippy a Jamesa sa bude konať 20. mája v kostole svätého Marka z 12. storočia v grófstve Berkshire. V tomto kostole sa princ George a princezná Charlotte zúčastnili svojej prvej vianočnej omše. 

Sladkosti? Zabudni!

Pippin vyvolený je sympaťák s lišiackym úsmevom, ktorý sa v mladosti venoval pretekaniu. Zúčastnil sa britského šampionátu Formule 3 a dokonca vyhral britský Renault šampionát v roku 1994. V súčasnosti sa venuje bankovníctvu. Jeho majetok sa odhaduje na miliardy. Len zásnubný prsteň pre Pippu ho stál takmer 300 tisíc eur. 

Pippa by male mať šaty z dielne legendárneho britského návrhára Gilesa Deacona. V roku 2006 sa stal módnym návrhárom roka. Počas svojej kariéry nazbieral nespočetné množstvo ocenení.

​Budúca manželka na sebe tvrdo maká. Drží aj prísnu diétu a vôbec svoje telo nešetrí. Na sladkosti ani len nepomyslí. Cukry si dáva výlučne prírodné. 

Na veľkolepú svadbu príde približne 300 prominentných hostí. William a Kate sú istí, rovnako ako ich deti, syn George a dcéra Charlotte, ktorá bude družičkou.

​Objaví sa aj princ Harry, ale nie je isté, či príde s priateľkou. Z celebrít príde novomanželom blahoželať David Beckham s Victoriou, či tenista Roger Federer.

Súvisiace články

Najčítanejšie