Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hercovi praskli nervy. Si primitívne prasa, nadával dcére Alec Baldwin
Zdielať na

Hercovi praskli nervy. Si primitívne prasa, nadával dcére Alec Baldwin

Už je to desať rokov, čo hollywoodskemu hercovi Alecovi Baldwinovi (59) praskli nervy a vynadal svojej dcére Ireland. Nazval ju primitívnym prasaťom. Aj napriek tomu, že si z toho po rokoch robí srandu, slávnemu otcovi to ľudia neustále pripomínajú.

V roku 2007 nechal herec Alec Baldwin vtedy len jedenásťročnej dcére Ireland odkaz, v ktorej ju nazval bezohľadným primitívnym prasaťom. Dodal, že nemá mozog a slušnosť ako iné ľudské bytosti. To všetko iba kvôli tomu, že nebola v určitý čas na telefóne.

O niekoľko rokov neskôr pridala Ireland na sociálnu sieť fotografiu, na ktorej je s otcom a knihou o prasiatku so slovami: "Keby som bola prasa, bola by som sprosté a bezohľadné prasa."

Celá aféra sa skončila pod kobercom. Ireland si z toho po rokoch robí žarty. Baldwin na to ale často myslí a dodnes mu je ľúto, že mu praskli nervy. "Každý deň mi to niekto pripomenie. Táto vec sa nikdy nezahojí a budú mi to pripomínať do konca života," uviedol. Dodal, že mu je smutno z toho, že si ľudia pamätajú najmä negatívne veci.

https://www.instagram.com/p/BSxQvY-hhl_/?taken-by=irelandbasingerbaldwin

Súvisiace články

Najčítanejšie