Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Odišiel, pretože spala so svojím bratom?!
Zdielať na

Odišiel, pretože spala so svojím bratom?!

Hollywoodska hviezda Angelina Jolie bola pre mnohých vždy tak trochu zvláštna. Posledné informácie, ktoré priniesli zahraničné médiá, ale jednoznačne potvrdzujú jej "inakosť".

Jolie bola vždy divoká a tak trochu divná. Trpela rôznymi závislosťami, mala búrlivé manželstvo s hercom Billym Bobom Thortonom. Okrem iného však zaujala zaujímavým vzťahom s bratom Jamesom.

V roku 2000 spôsobili súrodenci poriadny škandál, keď Angelina pobozkala Jamesa inak, než by sa patrilo. Pusa bola viac než sesterská. 

Nikdy sa netajila tým, že má k bratovi blízko. Na tom by nebolo nič zlé, avšak zdroj z jej okolia uviedol, že James s Bradom a Angelinou prakticky býval. Pitt mal toho mať plné zuby. Nezniesol nezdravo blízky vzťah. 

Posilnený alkoholom mal dať svojej manželke a matke šiestich detí ultimátum. Na to sa strhla už stará známa hádka v lietadle medzi ním a synom Maddoxom, ktorý matku bránil. 

​Po pristátí Angelina Brada označila za alkoholika a násilníka. Zvyšok príbehu už všetci dobre poznáme. 

Dokonca sa v súvislosti s bratom Angeliny písalo, že s ním udržiava incestný vzťah. Iste, je to veľmi vážne obvinenie, ale u Jolie je všetko možné.

Súvisiace články

Najčítanejšie