Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Chandler z Priateľov zmlátil kanadského premiéra
Zdielať na

Chandler z Priateľov zmlátil kanadského premiéra

Kanadský premiér Justin Trudeau (45) je tak trochu celebrita. O máloktorom politikovi sa píše tak často v nepolitických súvislostiach ako o ňom. Herec Matthew Perry (47) priznal, že Justina počas školských čias zbil. Premiér ho teraz vyzval na súboj.

"Premýšľal som o tom a viete čo? Kto by nechcel dať do nosa Chandlerovi? Čo takto dať si odvetu, Matthew Perry?" napísal premiér na Twitter. 

Čistá žiarlivosť

Hviezda seriálu Priatelia priznala, že súčasného kanadského premiéra počas školy šikanovala. K incidentu došlo pred tridsiatimi piatimi rokmi a Matthew Perry na toto obdobie nie je príliš pyšný. 

https://twitter.com/JustinTrudeau/status/848157413668790274

"Poviem vám príbeh, na ktorý nie som hrdý. Môj kamarát Chris Murray, s ktorým sme boli spolužiaci, mi nedávno pripomenul, ako sme zbili Justina Trudeaua. Obaja sme ho zmlátili. Myslím, že bol veľmi dobrý v športe, v ktorom sme nevynikali ako on. Bola to čistá žiarlivosť, a tak sme ho zbili. Jeho otec bol premiér, ale to nebol hlavný dôvod," povedal Matthew.

Trudeau bol jediný chlapec na škole, ktorého dokázali premôcť. "Nechcem sa tým vôbec chváliť. Bolo to odporné. Bol som hlúpe dieťa, hanbím sa za to," priznal herec.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie