Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Jennifer Aniston sa objavila v reklame, vyzerá stále úžasne!
Zdielať na

Jennifer Aniston sa objavila v reklame, vyzerá stále úžasne!

Americká herečka Jennifer Aniston sa objavila v najnovšej reklame, ktorá reaguje na zákaz elektroniky na palube lietadiel. Letecká spoločnosť Emirates tak reaguje na zákaz Donalda Trumpa prepravovať elektroniku pri letoch z moslimských krajín.

Najväčšia letecká spoločnosť arabského regiónu Emirates na zákaz belskovo zareagovala novou reklamou. Hlavným sloganom spotu je heslo "Let us entertain you" (Dovoľte nám baviť vás). Dvadsaťsekundové video, do ktorého opäť nasadili americkú herečku Jennifer Aniston. Reklama ukazuje, že na palube lietadla Emirates sa, vďaka zábavnému systému, ktorý obsahuje tisícky filmov, televíznych kanálov a hier, nudiť nebudú.

Záber s Jennifer ale pochádza podľa portálu businessinsider.com zo staršej reklamy, ktorá bežala minulý rok.

​Americké úrady sa chystajú zakázať pasažierom niektorých zahraničných aeroliniek brať do lietadiel elektroniku pre prevenciu možných teroristických útokov. Opatrenia, o ktorých informovala agentúra Reuters s odvolaním sa na nemenovaného činiteľa, sa majú týkať zhruba desiatky leteckých spoločností. Zákaz sa podľa agentúry týkať prístrojov väčších ako mobilné telefóny a dotknúť by sa malo aeroliniek z niektorých blízkovýchodných a afrických krajín

Súvisiace články

Najčítanejšie