Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
V Hollywoode má množstvo hercov HIV, tvrdí nakazený Charlie Sheen
Zdielať na

V Hollywoode má množstvo hercov HIV, tvrdí nakazený Charlie Sheen

Herec Charlie Sheen (51) vyhlásil, že pozná ďalšie hollywoodske hviezdy, ktoré majú HIV. Svojich kolegov nenabonzoval. On sám svoju diagnózu oznámil v novembri 2015.

"Viem, ktorí to sú. Ale ich mená si vezmem do hrobu," povedal Sheen. Herec sa priznal pred necelými dvoma rokmi. Hollywoodom sa šíril strach kvôli správam, že jeden zo známych zvodcov je HIV pozivíny. Špekulovalo sa pritom o Leonardovi DiCapriovi či Bradleym Cooperovi. 

"Som tu, aby som potvrdil, že som HIV pozitívny. Musel som zastaviť tú vlnu poloprávd o tom, ako ohrozujem zdravie ostatných. Nič nemôže byť vzdialenejšie pravde," povedal v čase priznania. HIV u neho našli v roku 2011, ale k otvorenej spovedi sa odhodlal preto, aby skončilo vydieranie od ľudí, ktorým sa zveril. 

Bývalá hviezda seriálu Dva a pol chlapa vyskúšala alternatívnu liečbu u šarlatána, ktorého neskôr Sheen aj zažaloval. Vďaka lieku s označením PRO-140 je podľa jeho slov menej nákazlivý ako väčšina ľudí, s ktorými spal. 

​Neodpustil si ani uštipačnú narážku na kolegyňu zo seriálu, ktorá mu vtedy vyčítala, že mal svoju diagnózu kolegom oznámiť. "Ona povedala: Bozkávala som sa s ním, dotkla som sa ho! A ja len hovorím: Tvoja matematika je na prd, v tom čase som HIV nemal!" adresoval Jenny McCarthy.

Najčítanejšie