Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Charlie Sheen šokuje: Prestal som brať lieky na HIV
Zdielať na

Charlie Sheen šokuje: Prestal som brať lieky na HIV

Zdroj: isifa

Americký herec Charlie Sheen, predstaviteľ sukničkára a starého mládenca Charlieho Harpera zo seriálu Dva a pol chlapa (2003 - 2015), priznal, že prestal užívať lieky na liečbu HIV kvôli snahe uzdraviť sa v Mexiku.

Charlie Sheen opäť užíva predpísané lieky na liečbu HIV. Päťdesiatročný herec sa vrátil k bežnej liečbe po tom, ako vyskúšal alternatívnu medicínu v Mexiku. Americkému týždenníku People informácie potvrdil jeho manažér Mark Burg.

Herec o svojich skúsenostiach s homeopatiou rozprával aj v utorkovej epizóde šou Dr. Oz, ktorú nakrúcali ešte 8. decembra. "Už približne týždeň neberiem lieky. Zahrávam sa so životom? Samozrejme. No a čo? Narodil som sa mŕtvy," uviedol vtedy.

ISIFA

Charlie Sheen zverejnil, že je HIV pozitívny 17. novembra v televíznom programe Today Show. Známy búrlivák vtedy tvrdil, že o nakazení vírusom sa dozvedel pred približne štyrmi rokmi. Herec, ktorý neustále bojuje so závislosťou od alkoholu a drog, zároveň priznal, že musel mnohým ľuďom zaplatiť, aby o jeho zdravotnom stave mlčali.

"Po dnešku už nebudem," povedal. Okrem toho vyhlásil, že všetky jeho partnerky o jeho zdravotnom stave vedeli. Jeho bývalá snúbenica, niekdajšia pornoherečka Brett Rossi však tvrdí opak a herca zažalovala.

Najčítanejšie