Zatiahnuté
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Herec Charlie Sheen potvrdil, že je HIV pozitívny
Zdielať na

Herec Charlie Sheen potvrdil, že je HIV pozitívny

Americký herec Charlie Sheen priznal, že je HIV pozitívny. Ochorením trpí štyri roky. Ešte pred oficiálnym vyhlásením herca sa správa rozšírila v amerických a britských médiách.

Americké média už pred pár týždňami informovali o známom hollywoodskom hercovi, ktorý je pozitívny na HIV. Jeho totožnosť, ale nebola známa. Až teraz portál RadarOnline, ktorý následne citovali všetky vplyvné americké a britské médiá informoval, že záhadným hercom je Charlie Sheen.

Sheen pod tlakom svojho okolia plánoval o téme hovoriť v šou America´s Today, no portál identitu chorého herca zverejnil ešte skôr.

"Po 18-mesačnom pátraní magazín Enquirer odhalil, že sexom posadnutý 50-ročný herec, ktorý je známy tým, že mal pohlavný styk s množstvom pornoherečiek či striptérok, je teraz zúfalý z toho, aby zakryl svoj zdravotný problém," píše RadarOnline.

Sheen povedal, že nevie presne, ako sa nakazil. "Začalo sa to bolesťami hlavy a nadmerným potením," opísal a dodal, že si myslel, že má nádor na mozgu.

Potom mu ale lekári povedali diagnózu.

Herec však netrpí AIDS. Toto ochorenie sa rozvinie, keď vírus potlačuje imunitný systém.

5 tisíc žien

Charlie Sheen známy zo seriálu Dva a pol chlapa mal podľa portálu RadarOnline sex s viac ako 5-tisíc ženami. Najhoršie ale podľa portálu je, že svoje partnerky o ochorení neinformoval a šíril ho ďalej.

Sám herec to ale odmieta. Tvrdím, že odkedy sa dozvedel diagnózu, je maximálne opatrný a úprimný. Dopĺňa aj to, že prestal brať drogy. No alkohol si dá stále rád.

Pozrite si video:

Pre ženu

Najčítanejšie